Wie is Promotion Partners?

Wie is Promotion Partners?

Wie zijn wij?

Wij zijn Promotion Partners, een premium promotiebureau dat flexibel retail- en verkooppersoneel levert aan verschillende opdrachtgevers. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen wij de werving, training en planning van al onze PP People. Onze expertise ligt in de retail- en evenementenbranche. Meer informatie vind je hieronder op deze pagina!

Events & Hospitality

Binnen de service Events & Hospitality zijn wij doorlopend op zoek naar professionele, ervaren hosts & hostesses die wij in kunnen zetten op beurzen, congressen en events. Wij zijn daarnaast ook altijd op zoek naar enthousiaste, representatieve promoters die onze opdrachtgevers willen ondersteunen tijdens promoties en brand activations. Wil jij werken voor opdrachtgevers als Ziggo (in de Johan Cruijff Arena), Volvo (Volvo Ocean Race en lanceringen van nieuwe auto's), Telegraaf Media Groep (Voetballer van het Jaar gala), Schiphol Plaza en ABN AMRO? Sluit je aan bij het beste bureau van Nederland!

 

Schiphol

Binnen de service Schiphol (Travel Retail) zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren, targetgerichte, communicatief vaardige verkopers en promoters. Wij zetten dagelijks Brand Ambassadors in achter de douane op Schiphol, waarin wij onderscheid maken tussen Perfumes & Cosmetics promoties en Liquor & Delicacies promoties. Gedurende periodes van 3-4 weken ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van verschillende internationale opdrachtgevers. Spreek jij vloeiend Engels en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op Europe's Preferred Airport en wil jij werken voor opdrachtgevers als Dior, L'Oréal, Hermès, La Prairie, Jack Daniels, Bacardí, Grey Goose, Bombay en Samsung? Sluit je aan bij het beste bureau van Nederland!

 

Cosmetica

Binnen de service Cosmetica zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren, proactieve, communicatieve visagistes, make-up artists en schoonheidsspecialistes. Ben jij een Beauty Advisor en heb je aantoonbare verkoopervaring in de cosmetica wereld opgedaan, dan zetten wij je graag in in een van de counters van de bekende warenhuizen of parfumerieën in Nederland. Wil jij werken voor opdrachtgevers als Dior, Lancôme, Armani, Shiseido, Rituals, Givenchy, Laura Mercier, Jean Paul Gaultier en Clarins? Sluit je aan bij het beste bureau van Nederland!

 

Fashion

Binnen de service Fashion zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren, salesgerichte, communicatieve verkopers die aan de slag willen in een van de shop-in-shop concepten in verschillende warenhuizen in Nederland. Heb jij aantoonbare verkoopervaring, een passie voor mode en is werken met targets voor jou geen probleem, maar een uitdaging? Dan zoeken wij jou! Wil jij werken voor opdrachtgevers als G-Star, Calvin Klein, Phase Eight, Passionata & Chantelle, MaxMara, Wrangler, Lee, Guess en Michael Kors? Sluit je aan bij het beste bureau van Nederland!

 

Over Promotion Partners

Wij zijn Promotion Partners, een premium promotiebureau dat flexibel retail- en verkooppersoneel levert aan verschillende opdrachtgevers. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen wij de werving, training en planning van al onze PP People. Onze expertise ligt in de retail- en evenementenbranche.

Lees verder
Contactgegevens

Promotion Partners
Hoogoorddreef 15 (Gebouw Amerika)
1101 BA Amsterdam

+31 (0)20-760 35 16
sollicitatie@promotionpartners.nl