Waarom Promotion Partners?

Waarom Promotion Partners?

Werken bij Promotion Partners betekent werken in een organisatie met een groot klantenbestand en een grote diversiteit aan werklocaties. Wij zeggen zelf altijd dat wij het leukste werk van Nederland hebben!

Lees hier waarom: 

  • Wij werken door heel Nederland, waardoor geen dag hetzelfde is. Doordeweeks sta je de sterren van de hemel te verkopen in een luxe warenhuis, terwijl je in het weekend misschien wel in een parfumerie de nieuwste producten van een van onze opdrachtgevers staat te promoten.

  • Wil je graag zelf bepalen wanneer je gaat werken? Dat kan! Met onze gloednieuwe app krijg jij de volledige controle over je eigen beschikbaarheid en geldzaken. Wie wil dat nou niet?

  • Heb je eigenlijk al heel leuk werk? Ook geen probleem! Wij vinden het natuurlijk heel fijn als je zo veel mogelijk beschikbaar bent, maar er werken ook genoeg mensen bij ons die meerdere banen combineren, dankzij de flexibiliteit die wij je kunnen bieden. 

  • Wil je groeien in je carrière? Ook dat kan bij ons! Voorafgaand aan de meeste promoties krijg je namelijk een training van (inter)nationale trainers. Een goede boost voor jouw CV dus!

  • Tot slot vergoeden wij jouw reiskosten en kun je bij sommige promoties kans maken op leuke bonussen bij het behalen van je target!

Kun je niet wachten om te solliciteren? Ga dan naar onze vacatures en kijk of er een passende uitdaging voor jou tussen zit! Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op over het verdere verloop van je sollicitatie. 

Over Promotion Partners

Wij zijn Promotion Partners, een premium promotiebureau dat flexibel retail- en verkooppersoneel levert aan verschillende opdrachtgevers. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam verzorgen wij de werving, training en planning van al onze PP People. Onze expertise ligt in de retail- en evenementenbranche.

Lees verder
Contactgegevens

Promotion Partners
Hoogoorddreef 15 (Gebouw Amerika)
1101 BA Amsterdam

+31 (0)20-760 35 16
sollicitatie@promotionpartners.nl